Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Gázérzékelő készülékek az élet és vagyonvédelemben

A gázérzékelő készülékek élet és vagyonvédelmi feladatokat látnak el, olyan zárt, illetve szabad tereken, ahol a robbanásveszélyes vagy egészségre ártalmas gőzök, gázok megjelenése robbanás- illetve mérgezésveszélyt okozhat. A gázérzékelők mérik a veszélyt okozó anyagok koncentrációját, előjelzést és vészjelzést adnak le. Ezzel közvetett, vagy közvetlen módon biztonságtechnikai vezérléseket, jelzéseket, beavatkozásokat lehet végrehajtani, illetve elindítani.
A telepített gázérzékelő rendszerek fő részei: 
  • az ellenőrzött légtérben elhelyezett érzékelők és
  • a hozzájuk csatlakozó - rendszerint a légtéren kívül felszerelt- központi egységek.
Készülékeink különlegessége, hogy áramkimaradás esetén az eszköz automatikusan újraindul, illetve időszakos karbantartás, kalibrálás esetén az üzem zavartalanulműködik. 
Továbbá:
  • könnyen szervizelhető
  • egyszerű felépítésű
  • szerződés esetén 3 év garanciát biztosítunk
  • láncba fűzött karbantartás - kevesebb kiszállási díj
  • non-stop ügyelet - 24 órán belüli kiszállással
„Nagyon szeretem a Sysens Kft. termékeit, mert még egyik ügyfelemtől sem érkezett panasz rájuk. Megbízható, korszerű termékeik vannak, és amit a legjobban értékelek, hogy a piacon talán ők az egyetlenek, akik még arra is figyelnek, hogy optimalizálják a karbantartási díjakat, mert csoportosítják a kiszállást, így megoszlanak a költségek.”

Szili István; Bogányi és Fia Kft.

Akiknek a figyelmébe ajánljuk termékeinket:

  • épületgépész, épületvillamossági tervező vagy kivitelező mérnököknek, akik már a tervezés során a legjobb gázérzékelő megoldásokat szeretnék beépíteni a tervekbe.
  • fűtéstechnika, légtechnika, kazántechnológia tervezés és kivitelezés bolt, vagy cég tulajdonosoknak, akik egy megfelelő és megbízható partnert keresnek, hogy ügyfeleiknek a legrugalmasabb, legkedvezőbb gázérzékelő megoldást tudják nyújtani.

Termékeink elsősorban ipari felhasználásra lettek kialakítva, de alkalmazhatók lakóépületek, és egyéb létesítmények védelmére is.

„Azért dolgozunk együtt a Sysens Kft-vel, mert megbízhatóak, pontosak és jó termékeik vannak. Viszont, ami számunkra még ennél is fontosabb, hogy tanácsot és javaslatokat adnak. Így még mindig megtaláltuk közösen a kölcsönösen előnyös megoldást.”

Szili István; Bogányi és Fia Kft.

 

 

Alkalmazási területek