Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Gázérzékelők telepítése, karbantartása és szervizelése

A Sysens Kft csapata több mint 12 éves szakmai és iparági tapasztalatának segítségével, pontos és gyors gázérzékelő telepítési és hozzá kapcsolódó költséghatékony szolgáltatásokat nyújt a legösszetettebb vevői igények kielégítésére.
A lelkes és tettre-kész csapat tudásának és tapasztalatának köszönhetően innovatív és praktikus megoldásokat nyújt különféle gázérzékelő berendezések, így például: az energetika, vegyipar, környezetvédelem különböző területein nélkülözhetetlen érzékelők, illetve ipari létesítményekben, üzemekben szükséges készülékek telepítésére, karbantartására és szervizelésére Magyarország szerte.

A Sysens Kft. csapatának szilárd meggyőződése, hogy a minőségi szolgáltatás nem zárul a gyártás végeztével.

 

Gázérzékelő berendezésekhez kapcsolódó szolgáltatások:

  • Szaktanácsadás: Az igények és egyedi megoldások kivitelezésének feltérképezéséhez szaktanácsadással segítjük Ügyfeleinket.
  • Telepítés - Igény esetén külső alvállalkozó bevonásával vállaljuk gázérzékelő rendszerek szakszerű és gyors telepítését, ügyelve a tiszta és költségtakarékos munkavégzésre: távérzékelők felszerelése, kábelezése, vezérlések kialakítása, és egyéb szerelési tevékenysége
  • Üzembe helyezés
  • Karbantartás: időszakos felülvizsgálat egyedi megállapodás (szerződés) szerint
  • Garancia, jótállás:A berendezésre, és tartozékaira a műszerkönyvekben foglaltak maradéktalan betartása mellett a gyártóval folyamatosan fennálló karbantartási szerződés esetén 36 hónap.
  • 0-24 órás rendelkezésre állás
„ Felhívom őket és 24 órán belül megkapom a testre szabott ajánlatott és határidőre a megrendelt érzékelőket.”