Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Készülékek hűtő- és klímatechnikai vállalkozások számára

A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendeletben foglaltak szerint a hűtő- és klímatechnika területén tevékenykedő vállalkozásoknak 2015.08.01-től kötelező gázveszélyjelző készüléket beszerezniük/beszerelniük. Jelen oldalunk nekik szól.

A Sysens Kft. megalakulását, majd az ISO minősítés megszerzését követően a karbantartási tevékenység mellett elkezdte  hazánkban a gyártás, forgalmazás alapvető feltételeként előírt  EU (94/9 ATEX) normatíváknak megfelelő készülékcsalád kifejlesztését, majd a Tanúsítvány megszerzése utáni gyártását, és forgalmazását.

Tervezésük alkalmával elsődleges szempont volt a potenciális felhasználók igénye, a versenyképes ár, a megbízhatóság, a modulrendszerű felépítés, a hálózat kiesésekor (igény és kiépítettség esetén) külső akkumulátorra átkapcsoló üzemmód, a szervizelés, beállítás alkalmával a technológia leállításának elkerülése, a felügyelet nélküli berendezéseknél (például kazánházak, és klímatechnika) a tápfeszültség kiesés esetén kiválasztható reteszelt leállás, vagy automatikus újraindítás, a vezérlő kimenetek szempontjából más gyártmányokkal való kompatibilitás, és egyéb olyan szempontok, amelyek az üzemeltetést megbízhatóvá és sokoldalúvá teszik.

Termékeink elsősorban az energetika, a vegyipar, környezetvédelem, és a kommunális felhasználás  területére lettek kialakítva. Ipari környezetben üzemeltethető, telepített, robbanásbiztos (Ex) érzékelőfejjel ellátott gázveszélyjelző készülékek, robbanásveszélyes gázok, gőzök érzékelésére (1 és 2 zóna), feszültségmentes jelfogó vezérlő kimenetekkel. Robbanásveszélyes környezetben (például NH3 - ammónia) az adott közeg ARH 20-40%-a (elő- és vészjelzés), valamint egy kiválasztható és nyugtázható jelzés kimenettel rendelkeznek, mely helyi, vagy távjelzésre is felhasználható.

A készülékek megfelelő érzékelőelemmel ellátva alkalmasak például a hűtés- és klímatechnikában használatos gázok, gőzök érzékelésére, illetve szivárgásának jelzésére is, ppm-es, jellemzően 30-300, illetve 1000-10000 ppm-es (CFC gázok, R-22, -R134a, -R404a, -R407c, -R410) tartományban.

Gyártmányaink nem tartalmaznak olyan elektronikai egységeket (beépített időtag, külső hardver, szoftverigény, stb.), melyek a későbbi üzemeltetőt a gyártó felé kiszolgáltatottá teszik. Az előbbiekben felsorolt okok miatt már sok üzemeltető cserélte le készülékeit azokkal kompatibilis Sysens készülékre, mert hosszabb távon a fenntartási költségeik növekedése miatt az  gazdaságossá vált. A gyártási tevékenység mellett természetesen foglalkozunk a készülékek üzembe helyezésével, időszakos karbantartásával, beállításával (jellemzően a kiszállási költségek csökkentése miatt az egymáshoz közeli területeket felfűzve, érzékelőszámtól függően).

A standard készülékekről részletes tájékoztatás, műszaki leírás PDF formátumban a www.sysens.hu és www.sysens.com honlapjainkon megtalálható, de természetesen kérdések, vagy egyedi igények esetén is készséggel állunk rendelkezésükre (elérhetőségeink: https://www.sysens.com/kapcsolat).

Gyártmányainkra a garanciális idő a műszerkönyvekben foglaltak betartása mellett (telepítési, üzembe helyezési, időszakos felülvizsgálatokra vonatkozó előírások) 24 hónap, amennyiben az Üzemeltetővel cégünk külön szerződést köt, 36 hónap. A telepítés, üzembe helyezés, és az időszakos (normál viszonyok mellett jellemzően féléves) felülvizsgálatok költsége nincs benne az árban, az üzemeltetővel kötött külön szerződés tárgyát képezi.

Megrendelés esetén:

 • a szállítási határidő:
  • standard készülékeknél a készüléktípustól függően általában 3-10 nap,
  • egyedi igények esetén a Megrendelővel történt egyeztetés után, visszaigazolás alapján
 • fizetés:
  • átutalással,  jellemzően 8 nap
 • szállítás:
  • Megrendelő által
  • GLS gyorspostával a Vevő által megadott címre és napra

Visszatérő Megrendelőknek a listaárból 10% kedvezmény, vagy nagyobb tételeknél megállapodás alapján.

Reméljük, hogy a működési területükön előforduló, gázérzékelők alkalmazásával kapcsolatos kérdéseikben gyártmányaink megfelelnek a kívánalmaknak úgy technikai paramétereiket, mind árfekvésüket illetően.

Megrendelés és ajánlatkérés »